30-day Free Returns - more details

30-day Free Returns - more details

Free International Shipping - view time

Free and Fast International Shipping - view time

'THE DROP' Any Wednesday Of The Year!

'THE DROP' Any Wednesday Of The Year! - Sign Up!

Privacy Policy

Wij zijn Arya Rich B.V. "wij", "onze" en "ons") en wij zijn het bedrijf dat uw persoonlijke gegevens verzamelt en controleert hoe deze zullen worden gebruikt (de "gegevensbeheerder").


REIKWIJDTE VAN DIT BELEID
We zijn toegewijd aan het respecteren van uw privacy en het beschermen van de persoonlijke gegevens die u met ons deelt en die we over u verzamelen. Dit beleid vertelt u hoe wij de persoonlijke gegevens die wij over u verzamelen gebruiken wanneer u onze website en app gebruikt. Het geeft ook meer informatie over uw privacy rechten en hoe de wet u beschermt.

HOE VERZAMELEN WE UW PERSOONLIJKE GEGEVENS, WAT VERZAMELEN WE EN WAT DOEN WE ERMEE?
We hebben hieronder uiteengezet welke persoonlijke gegevens we van u kunnen verzamelen tijdens uw gebruik van onze website en app en hoe dit wordt gebruikt door Arya Rich B.V. 

Hoe en welke persoonlijke gegevens verzamelen wij? Wat doen we ermee?
Wij verzamelen uw volledige naam, titel, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum (indien u ervoor kiest om dit op te geven) wanneer u zich registreert voor een account bij ons.

registreer uw account bij ons
uw gegevens op te slaan zodat u bij uw volgende bezoek gemakkelijker kunt inloggen/bestellen
alle bestellingen die u bij ons plaatst te verwerken en te leveren
controleer of u oud genoeg bent om onze website en app te gebruiken
u updates te sturen over onze diensten (inclusief updates van onze voorwaarden en ons beleid)
om uw lidmaatschap van een loyaliteitsprogramma te registreren dat wij van tijd tot tijd uitvoeren
om u onze laatste informatie en nieuws per e-mail en/of sms te sturen (tenzij u ons vertelt dat u dat niet wilt).
Wij verzamelen uw e-mailadres wanneer u zich registreert om ons nieuws en de laatste informatie per e-mail te ontvangen.

om er zeker van te zijn dat u al het laatste nieuws en informatie over onze nieuwe productreleases, aanbiedingen, kortingen en evenementen ontvangt.
We verzamelen uw volledige naam, titel, leveringsadres, factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer en betalingsgegevens wanneer u producten van onze website en app bestelt.

om uw bestelling en betaling te verwerken
dit aan u te leveren en eventuele retouren, terugbetalingen of vragen van de klantenservice af te handelen
we kunnen uw e-mailadres en telefoonnummer ook gebruiken om u ons laatste nieuws en informatie per e-mail en/of sms te sturen (tenzij u aangeeft dat u dat niet wilt).
Details over uw vorige bestellingen, de browse geschiedenis op onze website en de app en producten die in uw verlanglijstje zijn opgeslagen.

om te analyseren welke producten/aanbiedingen wij denken dat u zult bevallen
stel deze aan u voor via uw account
advertenties aan u te tonen wanneer u op websites van derden en sociale media surft
u informatie hierover te sturen per e-mail en/of SMS.
Uw naam, e-mailadres en alle andere informatie die u in uw bericht opneemt wanneer u ons een bericht stuurt met een opmerking of vraag op onze website of app, per post, e-mail, WhatsApp, telefoon of op een van onze social media-pagina's (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest of YouTube).

om uw commentaar/vraag te behandelen en zo nodig contact met u op te nemen.
Uw naam, e-mailadres en alle andere informatie die u aan ons verstrekt wanneer u deelneemt aan een wedstrijd die wij organiseren op onze website, app of een van onze social media-sites.

om deel te nemen aan de wedstrijd
met uw toestemming, om u details van onze producten, aanbiedingen en evenementen te sturen waarvan wij denken dat ze voor u interessant zijn, per e-mail of sms.
Uw puntensaldo, aankoopgegevens en ingewisselde extra's met betrekking tot een eventueel loyaliteitsprogramma dat wij van tijd tot tijd uitvoeren.

om uw lidmaatschap van ons loyaliteitsprogramma te verwerken.
om te bepalen wanneer u in aanmerking komt voor extraatjes.
om contact met u op te nemen met betrekking tot exclusieve aanbiedingen en evenementen die beschikbaar zijn voor leden van het loyaliteitsprogramma.
Technische informatie over uw computer, tablet of telefoon (inclusief uw IP-adres, schermresolutie, browser type, type besturingssysteem en type apparaat.

om u in staat te stellen uw voorkeuren op te slaan op uw toestel (zodat u bijvoorbeeld uw inloggegevens en uw voorkeurstaal kunt opslaan)
advertenties te tonen over onze producten en aanbiedingen waarvan wij denken dat u ze leuk vindt als u op andere sites surft.
om te analyseren of u het leuk vindt om de mededelingen die wij u sturen te lezen (door na te gaan of u deze hebt geopend of gebruik hebt gemaakt van een van de aanbiedingen in deze mededelingen)
om onze website en app te verbeteren zodat deze gemakkelijker te gebruiken is voor onze klanten.
We kunnen ook gegevens over u verzamelen, gebruiken en delen die geen "persoonlijke gegevens" zijn, zoals demografische gegevens of gegevens over uw typische gebruik van onze website en app. U kunt niet worden geïdentificeerd aan de hand van deze informatie. Wij zullen deze informatie bijvoorbeeld gebruiken om onze website en app te verbeteren, onze marketingstrategie op maat te maken en ons te helpen producten op voorraad te houden waarvan wij denken dat u ze leuk vindt.

ONZE WETTELIJKE BASIS VOOR WAT WIJ MET UW PERSOONLIJKE GEGEVENS DOEN
Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit onrechtmatig gebruiken. Wij hebben hieronder onze wettelijke basis uiteengezet voor de verschillende manieren waarop wij uw persoonlijke gegevens gebruiken.

Ons gebruik van uw persoonlijke gegevens Onze wettelijke basis
Het aanmaken en onderhouden van uw account.

Het uitvoeren van ons contract met u.

Een deel van deze informatie zal ook nodig zijn om juridische redenen zoals fraudepreventie.

Het verwerken en leveren van bestellingen aan u en het afhandelen van retouren, terugbetalingen en andere vragen van de klantenservice.

Uitvoering van ons contract met u (we moeten dit doen om onze producten aan u te leveren).

Sommige van deze gegevens zijn ook nodig om wettelijke redenen zoals fraudepreventie en voor onze legitieme belangen om ons te verdedigen tegen eventuele claims die tegen ons worden ingediend.

Het versturen van gegevens over onze producten, aanbiedingen en evenementen per e-mail of sms.

Onze legitieme belangen om te communiceren met onze klanten om u te vertellen over onze nieuwe producten, aanbiedingen en evenementen en de groei van ons bedrijf.

Het tonen van onze producten en aanbiedingen zal volgens ons interessant zijn voor u op onze site en sites van derden (inclusief uw social media-accounts).

Uw toestemming (wanneer dit het gebruik van cookies met zich meebrengt, zie ons cookiebeleid) en onze legitieme belangen om u relevante advertenties aan te bieden om u terug te laten komen naar onze website en app en alle geweldige producten te laten zien die we aanbieden.

Analyse van uw aankoop- en browse geschiedenis, verlanglijstje en betrokkenheid bij onze communicatie.

Het is in ons legitieme belang om ervoor te zorgen dat we ons effectief richten op onze klanten, wat betekent dat u geen nieuws en informatie ontvangt waarvan we denken dat u er niet in geïnteresseerd bent en dat we ervoor kunnen zorgen dat we de best mogelijke ervaring voor onze klanten creëren, zodat ze steeds weer naar ons terugkomen.

Omgaan met uw opmerkingen/vragen (wanneer deze niet gerelateerd zijn aan een specifieke opdracht).

Het is in ons legitieme belang om de best mogelijke klantenservice te bieden.

Het verbeteren en beveiligen van onze website en app.

Wettelijke verplichting om fraude te voorkomen en ons rechtmatige belang om ervoor te zorgen dat onze website en app effectief werkt, veilig is en het surfgedrag van onze klanten weerspiegelt.

Het beheren van onze wedstrijden.

Uitvoering van ons contract met u (we moeten de informatie gebruiken om deel te nemen aan onze wedstrijd en u te vertellen of u heeft gewonnen).

Het aanmaken en onderhouden van uw account voor elk loyaliteitsprogramma dat wij van tijd tot tijd beschikbaar stellen.

Het uitvoeren van ons contract met jou.

Het verzenden van u exclusieve loyaliteitsprogramma nieuws, aanbiedingen en evenementen.

Uw toestemming.

MARKTEN
Wanneer u een aankoop heeft gedaan via onze website of app willen we ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft van de nieuwste producten, evenementen en aanbiedingen die beschikbaar zijn op onze website en app, dus zullen we u berichten sturen via e-mail en/of sms, tenzij u ons vertelt dat u deze berichten niet wilt blijven ontvangen door "opting out" of door contact met ons op te nemen via unsubscribe@elbeautysalontehran.com

Wanneer we vertrouwen op toestemming om u marketingberichten te sturen, kunt u uw toestemming te allen tijde intrekken door de opt-out-link te volgen in de berichten die we naar u sturen. Houd er rekening mee dat als u zich afmeldt voor het ontvangen van berichten met betrekking tot een loyaliteitsprogramma, u exclusieve aanbiedingen en evenementen kunt missen.

KINDEREN
Kinderen onder de 15 jaar mogen onze website of app niet gebruiken en/of aankopen doen op onze website of app en wij kunnen eisen dat u uw leeftijd verifieert wanneer u zich registreert voor een account bij ons.

DELEN VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS
Wij verkopen uw persoonlijke gegevens niet aan derden. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen met onze zorgvuldig geselecteerde externe dienstverleners die ons helpen onze diensten aan u te leveren, waaronder:

Onze logistiek/magazijn dienstverlener.
Onze koeriers en soortgelijke leveringsbedrijven.
Onze betaalproviders.
Onze professionele partners, waaronder onze marketingbureaus en websitehouders.
Onze klanten dienstverleners.
Onze analytics providers.
Onze IT en technische dienstverleners.
In bepaalde omstandigheden kunnen we uw persoonlijke gegevens ook moeten delen met onze juridische adviseurs, bankiers, accountants en verzekeraars en onze toezichthouders, inclusief HM Revenue & Customs en met eventuele derden aan wie we een deel van ons bedrijf of onze activa willen verkopen of overdragen.

Wij eisen van alle derde partijen dat zij de veiligheid van uw persoonlijke gegevens respecteren en deze in overeenstemming met de wet behandelen. Wij staan niet toe dat onze externe dienstverleners uw persoonlijke gegevens gebruiken voor hun eigen doeleinden en staan hen alleen toe uw persoonlijke gegevens te gebruiken voor specifieke doeleinden en in overeenstemming met onze instructies.

INTERNATIONALE DOORGIFTE
Veel van onze externe externe dienstverleners zijn gevestigd buiten de EER, dus hun verwerking van uw persoonsgegevens zal een overdracht van gegevens buiten de EER met zich meebrengen.

Wanneer wij uw persoonsgegevens buiten de EER overdragen, zorgen wij ervoor dat er een vergelijkbare mate van bescherming wordt geboden door ervoor te zorgen dat ten minste een van de volgende waarborgen wordt toegepast:

Het land waarnaar de gegevens worden doorgegeven, wordt door de Europese Commissie geacht een passend niveau van bescherming van persoonsgegevens te bieden.
We hebben specifieke, door de Europese Commissie goedgekeurde contracten ten uitvoer gelegd die persoonsgegevens dezelfde bescherming bieden als die welke zij in Europa geniet.

VEILIGHEID VAN GEGEVENS
Wij hebben passende veiligheidsmaatregelen getroffen om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens per ongeluk verloren gaan, worden gebruikt of toegankelijk zijn voor onbevoegden, worden gewijzigd of openbaar worden gemaakt. Bovendien beperken we de toegang tot uw persoonlijke gegevens tot die werknemers, agenten, aannemers en andere derden die een zakelijke noodzaak hebben om dergelijke informatie te kennen. Zij zullen uw persoonlijke gegevens alleen in opdracht van ons verwerken en zijn onderworpen aan een geheimhoudingsplicht.

Wij hebben procedures ingesteld om elke vermoede inbreuk op de persoonsgegevens te behandelen en zullen u en elke toepasselijke toezichthouder op de hoogte brengen van een inbreuk waar wij wettelijk verplicht zijn om dit te doen.

Onze website en app kunnen links bevatten naar websites van derden, plug-ins en apps. Als u op deze links klikt of deze verbindingen inschakelt, kunnen derden gegevens over u verzamelen of delen. Wij hebben geen controle over deze websites van derden en zijn niet verantwoordelijk voor hun privacyverklaringen. Wanneer u onze website en app verlaat, raden wij u aan de privacyverklaring van elke website en app die u bezoekt te lezen.

HOE LANG BEWAREN WE UW GEGEVENS?
Wij bewaren uw persoonlijke gegevens slechts zolang als nodig is om te voldoen aan de doeleinden waarvoor wij ze hebben verzameld, ook om te voldoen aan eventuele wettelijke, boekhoudkundige of rapportageverplichtingen.

Wij bewaren uw naam, e-mailadres, adres, telefoonnummer, geboortedatum, geslacht, gegevens van eerdere aankopen, zoekopdrachten en artikelen die zijn opgeslagen op uw verlanglijstje, die wij verzamelen wanneer u een account bij ons aanhoudt, zolang u een account bij ons aanhoudt.

Wij bewaren uw naam, e-mailadres, afleveradres en factuuradres dat u aan ons verstrekt wanneer u een aankoop doet op onze website of app en al onze correspondentie met u gedurende zeven jaar na uw laatste aankoop of contact.

Wij zullen uw betalingsgegevens behandelen in overeenstemming met de PCI DSS-standaarden die wereldwijd worden erkend.

Waar u zich registreert om ons laatste nieuws, producten en aanbiedingen te ontvangen, zullen wij uw contactgegevens (over het algemeen uw e-mailadres en/of telefoonnummer) zo lang bewaren als u wenst om dergelijke updates van ons te blijven ontvangen. We houden in de gaten hoe u met onze e-mails en andere elektronische berichten omgaat, en als u gedurende 12 maanden geen e-mail of bericht opent, valt u automatisch in een 30 dagen durend inactief programma. Als u na deze periode nog steeds niet actief bent op het gebied van e-mail of berichten, zullen we uw contactgegevens intrekken en geen contact meer opnemen met marketing. U kunt er ook voor kiezen om binnen 24 uur te stoppen met het ontvangen van marketingmails.

Het kan zijn dat we uw persoonlijke gegevens voor andere doeleinden moeten bewaren, bijvoorbeeld voor het beheren van uw account of voor het afhandelen van een vraag die u hebt gesteld.

UW WETTELIJKE RECHTEN
Onder bepaalde omstandigheden heeft u rechten op grond van de wetgeving inzake gegevensbescherming met betrekking tot uw persoonsgegevens, waaronder het volgende:

Het recht om toegang te vragen tot de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren.
Het recht om te verzoeken dat de persoonsgegevens die wij over u hebben, worden bijgewerkt/gecorrigeerd.
Het recht om te verzoeken dat de persoonsgegevens die wij over u hebben, worden gewist.
Het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van onze rechtmatige belangen.
Het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking voor direct marketing.
Het recht om te vragen dat wij onze verwerking van uw persoonsgegevens beperken.
Het recht om te verzoeken dat uw persoonsgegevens aan u of een andere aanbieder worden doorgegeven.
Het recht om uw toestemming voor onze verwerking in te trekken (wanneer wij op uw toestemming vertrouwen).

U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij uw toezichthouder voor gegevensbescherming (in het Verenigd Koninkrijk zal dit het Information Commissioner's Office zijn), maar neem eerst contact met ons op voordat u uw klacht escaleert.

OVEREENKOMST VS
Als u vragen heeft over dit beleid of over de persoonlijke gegevens die wij over u verzamelen, neem dan contact met ons op via elbeautysalontehran.com 

U kunt ons ook schrijven op

Arya Rich B.V. O.N. Europaviptax

2512, AV - 167

The Hague, The Netherlands

WIJZIGINGEN IN DIT BELEID
We kunnen dit beleid van tijd tot tijd wijzigen om aan te geven hoe we uw persoonlijke gegevens verwerken, dus u moet dit beleid regelmatig herzien. Als we belangrijke wijzigingen in het beleid aanbrengen, zullen we contact met u opnemen om u op de hoogte te brengen.